DE FEMALE LEADERSHIP JOURNEY BIEDT VROUWEN DE KANS OM IN EEN LAND VOL SPIRITUALITEIT EN DIVERSITEIT HUN PERSOONLIJKE LEIDERSCHAPSSTIJL VERDER TE ONTWIKKELEN. DOOR REFLECTIE EN VERBINDING MET HENZELF EN HUN OMGEVING, DRAGEN ZE BIJ AAN EEN BETERE WERELD!

Female Leadership Journey

De kracht van de ontmoeting

 

Ken je dat gevoel, je staat in de bloei van je leven, hebt een drukke baan, een mooi gezin, leuke vrienden en je bent bewust met je omgeving bezig. En toch bekruipt je het gevoel dat je te weinig aandacht voor jezelf hebt. Juist nu je alles zo goed op de rit hebt, wil je een keer alleen op pad. Niet zinloos een dagje op het strand maar een zinvolle invulling voor jezelf en daarnaast een bijdrage aan locals. Dan zou de Female Leadership Journey voor jou een ideale mogelijkheid kunnen bieden tussen aandacht voor jezelf en het ontmoeten van vrouwen in een ontwikkelingsland.

 

Wat de Female Leadership Journey zo bijzonder maakt, is de combinatie van de ontmoeting met de vrouwen die met behulp van een microkrediet hun eigen onderneming starten en voor jezelf de training op persoonlijk leiderschap. De ontmoeting biedt je een unieke gelegenheid meer te leren van het leiderschap van deze vrouwen met een meerdaags verblijf in hun privé- en werkomgeving. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de cultuur en natuur van het land dat je bezoekt.

 

Kortom de combinatie van dit programma maakt de Female Leadership Journey een unieke gelegenheid om eens helemaal weg uit je vertrouwde omgeving te kijken naar datgene wat jou drijft, wat voor jou belangrijk is.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Het leiderschapsprogramma richt zich op alle delen van jezelf waar je informatie opslaat. Je wordt niet alleen mentaal of emotioneel geprikkeld, maar ontdekt ook hoe je bewuster kunt luisteren naar je lichaam. Zo kom jij tijdens de training tot een beter begrip van wie jij bent, waar je voor staat en wat je wilt bereiken. Belangrijke programma onderdelen zijn workshops waarin thema’s als leiderschap, vrouw-zijn en balans tussen werk en privé op allerlei manieren worden belicht. Daarnaast is er dagelijks aandacht voor yoga, mindfulness en meditatie. Gedurende de reis is er ruimte voor individuele coaching.

 

De professionele trainers/coaches van LAB voor Leiders leren je tijdens de reis hoe je op basis van het Multi Dimensionaal Systeem®, vanuit het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau van Zijn, alles van jezelf kunt gebruiken om zowel beroepsmatig als privé meer balans te ervaren, doelen te stellen en resultaten te behalen.

De kracht van de ontmoeting

Tijdens de reis bezoek je projecten die met behulp van jouw bijdrage worden gefinancierd. Met de lening starten de vrouwen een bedrijfje zoals bijvoorbeeld een winkeltje met levensmiddelen, kleding en handwerk om zo in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. De vrouwen uit het project geven met het opbouwen van hun eigen bedrijf hun gezin een betere toekomst. Daarnaast zijn ze een rolmodel voor anderen in hun omgeving. Jij ziet met eigen ogen hoe leiderschap werkt bij de armsten in een andere cultuur.

 

Het bezoek biedt je een bijzondere ontmoeting met deze ondernemende vrouwen. Door het projectbezoek, zie je ook hoe een deel van jouw reissom wordt besteed. Tegelijkertijd volg je zelf het leiderschapsprogramma, wat je eigen perspectief hierop verbreedt. Je ontwikkelt als reisdeelnemer dus niet alleen je eigen leiderschapsvaardigheden, maar helpt tegelijkertijd anderen aan een betere toekomst.

De eerstvolgende reis

In 2024 gaat de Female Leadership Journey naar India en vindt plaats van 26 januari tot en met 4 februari. Over het programma en details van de reis vertellen we je graag meer tijdens een van onze  inspiratiesessies.

 

Ben je toe om je persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen? Bezoek dan een van de inspiratiebijeenkomsten. Stuur een bericht aan  Heidi Termorshuizen als je graag een inspiratie bijeenkomst bij wil wonen of meer informatie wil ontvangen over de Female Leadership Journey!

Voor wie is deze reis bestemd?

De reis is bestemd voor vrouwelijke leidinggevenden, managers, stafmedewerkers, ondernemers en overige professionals. Ze hebben interesse in, of veel belangstelling voor zelfontwikkeling en hebben vanwege hun achtergrond al wat kennis van leiderschap of ervaring hierin. Het zijn verder ambitieuze vrouwen die open staan voor nieuwe denkbeelden, flexibel zijn en uit hun comfort zone durven te stappen. Ze moeten fysiek in staat zijn de reis te maken en geen problemen hebben met reizen in groepen.

Wat levert het je op?

Weg uit je vertrouwde omgeving, bewust bezig met je persoonlijke missie en identiteit. Je krijgt inzicht in je ambities, talenten en kwaliteiten. Geïnspireerd door de ontmoeting met de vrouwen in het land dat je bezoekt, leer je hoe je door in je eigen kracht te komen meer bereikt.

Resultaten
  • Vormgeven passies, missie en identiteit
  • Zichtbaar maken ambities, talenten en kwaliteiten
  • Meer impact en invloed op eigen doelstellingen
  • Ontwikkelen leiderschap in werk en leven
  • Vertrouwen op eigen kompas
  • Bewustwording fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau
  • Vitaliteit en energie vergroten
  • Inspiratie opdoen en openstaan voor andere culturen
  • Leren van lokale vrouwen
Kosten

De kosten van de reis zijn opgebouwd uit het leiderschapsprogramma, de reis (vlucht, overnachting en maaltijden) en een bijdrage aan Microkrediet voor Moeders. Onderdelen zijn fiscaal aftrekbaar. Gemiddeld liggen de kosten voor een reis rond de EUR 4.000 totaal.

Meer weten? Kom naar een van onze inspiratiesessies

Tijdens deze bijeenkomsten vertellen we je alles over de reis naar India en het leiderschapsprogramma 'De Kracht van de Ontmoeting'. Speciaal voor dit programma ontwikkelde partner LAB voor Leiders het Multi Dimensionale Leiderschap dat tijdens de bijeenkomst wordt toegelicht. En natuurlijk ontmoet je andere geïnteresseerden. Meld je nu aan voor een inspiratiebijeenkomst, dan houden we je op de hoogte wanneer meer informatie over de volgende bestemming en data bekend is.

 

Video impressie 2019 Vietnam reis:

 

Een presentatie bij jouw (vrouwen)netwerk?

Ben je lid van een community, of is jouw organisatie op zoek naar een programma op het gebied van leiderschap voor vrouwen? Wij maken graag in overleg een afspraak om op locatie een presentatie te geven over de mogelijkheden van Microkrediet voor Moeders en het leiderschapsprogramma.

Persoonlijk contact?

Wil je meer weten over de reis en het programma maar heb je geen gelegenheid de inspiratieavond bij te wonen? Bel of mail dan gerust met Heidi Termorshuizen (06 21473900). 

Partners

Deze reis wordt mogelijk gemaakt door sponsoren en vrijwilligers.

Get involved. Donate now
€9
With EUR 9 per month, we can help one woman on her way towards economic independence.
€43
With a loan of EUR 43 a woman can buy her own sewing machine.
€68
With a loan of EUR 68 a woman can start growing rice, vegetables and fruit.
€91
The average loan for purchasing cattle is EUR 91 per woman.
Other
With EUR 4.250, we can start a whole new project for 50 women.