Wij geloven in de zelfredzaamheid van de allerarmste vrouwen door het stimuleren en investeren in vrouwelijk ondernemerschap. Via het aantrekken van donaties in de Nederlandse markt weten we via onze partners in Azië de vrouwelijke ondernemers te bereiken.

Als vrijwilliger jouw vakkennis inzetten?

Wil je graag iets voor ons doen? Kijk dan naar onderstaande (vrijwilligers-) vacatures in Nederland. We kunnen je enthousiasme en inzet altijd gebruiken! 

 

Momenteel zijn wij speciaal op zoek naar een of meer vrijwilligers (voor 2 - 4 uur per week) voor de rol van:

Lid van de Raad van Toezicht (vrijwilliger)
Heb jij expertise in Marketing, Communicatie en Fondsenwerving? Sluit je aan bij Microkrediet voor Moeders als vrijwilliger voor de rol als Lid van de Raad van Toezicht en help kansarme vrouwen in Azië hun eigen bedrijf op te bouwen. Jouw rol omvat het adviseren van het bestuur, inzetten van je netwerk en deelnemen aan kwartaalvergaderingen. Je brengt jouw passie voor positieve verandering en ervaring als leider in om het verschil te maken. Spreekt dit je aan, neem dan contact met ons op!

Website beheer (vrijwilliger)
Onze website is gebouwd in Drupal en kan inmiddels wel weer een mooie opfrissing gebruiken! Wil jij met jouw kennis van website opmaak en teksten schrijven Microkrediet voor Moeders helpen om het verschil te maken? Met behulp van onze website actief in contact treden met donateurs en andere geinteresseerden die zich ook willen inztten om vrouwen in Azië een betere toekomst te bieden? Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om een paar uur per week onze website te beheren, te verfrissen en te optimaliseren. De rol valt onder het MarCom & Fondsenwerving team! Spreekt dit je aan, neem dan contact met ons op!

Belangrijk om te weten

Je kunt via Microkrediet voor Moeders niet in het buitenland werken. Wij zenden geen mensen uit naar onze projecten en hebben geen vrijwilligerswerk of stages in het buitenland. Wij vinden het belangrijk dat onze lokale partners in alle rust kunnen werken met de vrouwen die van ons een lening hebben gekregen. Daarnaast geven we er de voorkeur aan dat onze vrijwilligers zich voor een langere periode voor ons inzetten.

 

Hebben we op dit moment geen passende vacature voor jou maar wil je je wel graag inzetten voor onze stichting? Stuur je motivatie en CV naar Myrjam Gerritsen. We kunnen je enthousiasme en inzet wellicht in een andere rol gebruiken!

 

Get involved. Donate now
€9
With EUR 9 per month, we can help one woman on her way towards economic independence.
€43
With a loan of EUR 43 a woman can buy her own sewing machine.
€68
With a loan of EUR 68 a woman can start growing rice, vegetables and fruit.
€91
The average loan for purchasing cattle is EUR 91 per woman.
Other
With EUR 4.250, we can start a whole new project for 50 women.